Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek | Helyi

2012. Június 07. 20:00, csütörtök |

Sebestyén Zoltán látványos kísérletekkel népszerűsíti a fizikát

Az újdombóvári József Attila Általános Iskolában folytatódott az az ismeretterjesztő előadássorozat, mely során Rátz Tanár Úr Életműdíjjal kitüntetett pedagógusok tartanak órákat a város oktatási intézményeiben.

2012. Június 07. 13:00, csütörtök |

Szórádi Zsófia: előkelő Herman Ottó-helyezés, sikerleltár

A komplex természettudományi verseny megyei fordulóját idén is a dombóvári Belvárosi Általános Iskola egyik tanulója nyerte meg. Szórádi Zsófia egyben az iskola eddigi történetének legeredményesebb tanulója is.

2012. Június 06. 23:50, szerda |

Kilencedik fesztiváljukkal jelentkeztek a dombóvári civilek

A június 2-i Civil Fesztivál a szokásokhoz híven kitűnő lehetőséget biztosított a bemutatkozásra a dombóvári társadalmi szervezeteknek. Sokan közülük meg is ragadták a kínálkozó alkalmat.

2012. Június 06. 13:30, szerda |

Sportlegendák, sikerkovácsok Dombóváron

A Dombóvári Vasutas Sportegyesület 85 évének történetét először átfogóan bemutató időszakos kiállítás nyílik Fényes érmek Dombóvárról, a múlt, jelen és a jövő bajnokai címmel a Dombóvári Helytörténeti Gyűjteményben.

2012. Június 06. 10:30, szerda |

Iskolába mentek a kaposszekcsői nagycsoportosok

Na, nem kezdődött el számukra idő előtt az új tanév, csak éppen sulikóstolón jártak az iskolában. Márfai Attiláné, leendő tanító nénijük már várta őket.

2012. Június 05. 23:00, kedd |

Gyöngykoszorú: három ezüst és egy bronz a döntőben

A Dombóvári Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesületének „Gyöngykoszorú” Kultúrcsoportja négy produkcióval vett részt a II. Országos Nyugdíjas Ki-mit-tud? országos döntőnek számító Gálaünnepségén.

2012. Június 05. 14:00, kedd |

Nagy zsivajtól volt hangos a szekcsői Táncsics utca

Május 30-án az óvodások látogattak el egyik ovistársukhoz, Kocsis Krisztiánékhoz. Vera néni, Krisztián anyukája lufikkal díszített udvarral és remek szórakozási lehetőségekkel várta őket.

2012. Június 05. 12:30, kedd |

Döntés a járások feladatairól, a hivatalvezetők jogállásáról

Elfogadta az Országgyűlés a járási rendszer kialakításával összefüggő első törvénycsomagot, amely tartalmazza a járási hivatalok feladatait, rögzíti a hivatalvezetők jogállásának szabályait.

2012. Június 04. 14:30, hétfő |

Jó móka volt a József Attila gyermeknapja

Június 1-én délután benépesült az újdombóvári József Attila Általános Művelődési Központ iskolaudvara, ahol gyermeknapi vidám szórakozás várt a tanulókra.

2012. Június 04. 11:30, hétfő |

Heves zivatarok várhatók, narancsriasztás több megyében

A mai napra másodfokú figyelmeztetést adott ki több megyére az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) a várható heves zivatarok miatt - közölte Gaál Áron meteorológus az MTI-vel.

2012. Június 03. 23:45, vasárnap |

Felsőleperdi emlékeket felidéző kiállítás a négyes fogattól

Újdombóvár egykor virágzó pusztája, Felsőleperd szülötte, Alapfy Attila fotóművész, fiai és néhai felesége fotókiállításának, egy igazi kuriózumnak adott otthont május 4-től 24-ig a Dombóvári Művelődési Ház.

2012. Június 03. 19:25, vasárnap |

Fesztivált hozott pünkösd hétfője Kaposszekcsőn

Kedvére szórakozhatott az, aki pünkösdhétfőn Kaposszekcsőn járt. Ekkor rendezték meg ugyanis a hagyományos Pünkösdi Fesztivált, ahol az is kiderült, ki érdemelte ki idén a település díszpolgári címét.