Városlista
2024. május 13, hétfő - Szervác

Hírek

2018. Július 13. 11:38, péntek | Helyi
Forrás: Dombó Média

A Delfin Bajnokságon jártak a Dombóvári Sportiskolások

A Delfin Bajnokságon jártak a Dombóvári Sportiskolások

Július 6-án és 7-én Győrben bonyolították le a VII. Országos Delfin Bajnokságot, melyen a Dombóvári Sportiskola tehetséges fiataljai is medencébe ugrottak.

A 2008-ban születettek és annál fiatalabbak mezőnyében összesen 250 úszó mérte össze a gyorsaságát.
A DSI tagjai közül négy-négy lánynak és fiúnak sikerült teljesítenie az előzetes kvalifikációs versenyeken a részvételhez szükséges szintidőket. Ők összesen 32 egyéni számban és hat váltóban álltak rajtkőre. Remekeltek a Fehérvári Róbert, Kecskés Andrea és Fehérvári Levente által edzett fiatalok, akik huszonötször döntötték meg az addigi legjobb idejüket.
Közülük a legjobban Reizinger Anna szerepelt, aki a 100 méteres hátúszásban másodikként ért célba, ugyanezen úszásnemben az 50 méteres távon bronzérmet érdemelt ki, valamint számos értékes helyezést is begyűjtött. A lányok Lakatos Róza, Nagy Fruzsina, Horváth Dóra, Reizinger Anna összeállítású váltója kétszer - a 4x50 méteres gyorsúszásban, valamint a 4x50 méteres vegyesúszásban - negyedikként végzett. A fiúk - Fajcsi Botond, Gyergyói Ábel, Szaka Szabolcs és Vida Bence - is dicséretet érdemelnek a mutatott teljesítményükért, mert medáliát ugyan sem egyéniben, sem váltóban nem szereztek, de a különböző versenyszámok többségében a mezőny első felében zártak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 15:11, hétfő | Helyi

Hat tűzesethez és hat műszaki mentéshez vonultak Tolna vármegye tűzoltói a hétvégén

Kocsolán egy konyhai páraelszívó, Hőgyészen egy állatorvosi rendelőben bedugott fejlámpa töltője, míg Dombóváron és Bonyhádon egy-egy személyautó gyulladt ki.

2024. Május 10. 16:18, péntek | Helyi

A Szakkör, „Tudásunkkal kézenfogva a közösségekért” program helyi szakköreinek munkáiból nyílt kiállítás

Május 8-án nyílt meg a kiállítás a Dombóvári Helytörténeti Gyűjteményben a Nemzeti Művelődési Intézet által indított: A Szakkör, „Tudásunkkal kézenfogva a közösségekért” országos program helyi szakköreinek munkáiból.

2024. Május 09. 07:30, csütörtök | Helyi

Májusi áreső aranyat ér a dombóvári Electro4You üzletben!

Az akció időtartama: 2024.05.09-től 05.21-ig, illetve a készlet erejéig.

2024. Május 08. 09:34, szerda | Helyi

Szúnyoggyérítést végeznek Dombóváron

Dombóvár területén földi úton történő szúnyoggyérítés kerül elvégzésre megelőzés céljából. Majd tervezetten egy hónapon belül megismétlésre kerül.