Városlista
2024. június 25, kedd - Vilmos

Hírek

2024. Május 06. 14:06, hétfő | Bulvár
Forrás: OMSZ

Egy hódmezővásárhelyi középiskola ballagásán egy fiatal ballagó összeesett szombaton. Szabadnapos bajtársunk, aki vendégként vett r

Egy hódmezővásárhelyi középiskola ballagásán egy fiatal ballagó összeesett szombaton. Szabadnapos bajtársunk, aki vendégként vett r

Egy hódmezővásárhelyi középiskola ballagásán egy fiatal ballagó összeesett szombaton. Szabadnapos mentős, aki vendégként vett részt az eseményen, azonnal a lány segítségére sietett, aki elmondta, hogy a nagy meleg, a fáradtság és az érettségi izgalma miatt lett hirtelen rosszul. Az életmentő megvizsgálta és ellátta a fiatalt, miközben szüleit is sikerült megnyugtatnia. A lány gyorsan jobban lett, így folytatódhatott az ünnepség, a hálás édesapa pedig levélben is megköszönte a mentős segítségét és megnyugtató szavait: ,,Ha van egy mód rá, szeretném, ha ez eljutna hozzá, megköszönve, hogy EMBERként viselkedett, büszkék lehetnek rá!”

Címkék: mentős, rosszullét

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 24. 12:24, hétfő | Bulvár

Varga sérülésével foglalkoznak a német lapok

Elsősorban a súlyos sérüléseket szenvedő Varga Barnabás esetével és állapotával foglalkozott a helyi sajtó a németországi labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának vasárnap esti mérkőzése után.

2024. Június 18. 08:18, kedd | Bulvár

MTVA: nézettségi csúcsot döntött a magyarok nyitánya a labdarúgó-Eb-n

A magyar szurkolókon nem múlt a válogatott győzelme, hiszen rekordszámban követték a közmédia sport felületein nemzeti tizenegyünk első összecsapását.

2024. Június 17. 13:08, hétfő | Bulvár

Járványokat is okozhatnak a már megjelent új szúnyogfajok

2024. Június 17. 09:58, hétfő | Bulvár

Nem tűnt fel nekik a terelés

Az autópálya fenntartó MKIF Zrt. videóösszeállítással hívja fel a figyelmet a figyelmes vezetés fontosságára.