Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2021. Április 08. 15:30, csütörtök | Helyi
Forrás: Fekete István Kulturális Egyesület

Készül a Fekete István Kulturális Egyesület évkönyve

Készül a Fekete István Kulturális Egyesület évkönyve

Ahogyan az elmúlt évben, úgy az ideiben sem tudta teljesíteni a küldetésében meghatározott célokat a Fekete István Kulturális Egyesület.

A koronavírus-járvány miatt elmaradt a gyerekek számára népszerű rajzpályázatunk meghirdetése, a szokásos „Fekete István nyomában” címszó alatt futó kirándulásaink, a közgyűléseinken való személyes találkozások és eszmecserék is.

Egyedül az emlékkönyvünk megjelentetése teljesülhet eddig a 2021-es évben. A 2020-as év, a járvány ellenére programokban, teendőkben is gazdagnak bizonyult.
A segítőknek (Szívek Éva Judit titkár, Égly Csaba szerkesztő és Bodó Ákos fotós) köszönhetően az emlékkönyv készül és hamarosan nyomdába is kerülhet.

Egyesületünk elnöksége bízik abban, hogy az ősz folyamán az elmaradt zirci- mosonmagyaróvári kirándulásunk megvalósulhat.

Bodó Imre elnök

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 08:30, csütörtök | Helyi

Szakmai napot tartottak óvodapedagógusoknak a Szivárvány Óvodában

A támogatási program célja, hogy erősítse Tolna vármegye Zöld Óvodái közti kapcsolatot, segítse azok Zöld Óvodai szakmai tevékenységét, bővítse az érdeklődő pedagógusok természettudományos ismereteit.

2024. Május 15. 08:14, szerda | Helyi

95. születésnapján köszöntötték György-Fazekas Péternét

György-Fazekas Péternét 95. születésnapján Pintér Szilárd polgármester is felköszöntötte.

2024. Május 13. 15:11, hétfő | Helyi

Hat tűzesethez és hat műszaki mentéshez vonultak Tolna vármegye tűzoltói a hétvégén

Kocsolán egy konyhai páraelszívó, Hőgyészen egy állatorvosi rendelőben bedugott fejlámpa töltője, míg Dombóváron és Bonyhádon egy-egy személyautó gyulladt ki.

2024. Május 10. 16:18, péntek | Helyi

A Szakkör, „Tudásunkkal kézenfogva a közösségekért” program helyi szakköreinek munkáiból nyílt kiállítás

Május 8-án nyílt meg a kiállítás a Dombóvári Helytörténeti Gyűjteményben a Nemzeti Művelődési Intézet által indított: A Szakkör, „Tudásunkkal kézenfogva a közösségekért” országos program helyi szakköreinek munkáiból.