Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Május 24. 10:40, péntek | Belföld
Forrás: technika.us

Samsung Galaxy S4 Active - terepen is megállja a helyét

Samsung Galaxy S4 Active - terepen is megállja a helyét

Több fénykép és egy videó is kiszivárgott már a Samsung Galaxy S4 csúcsmodell strapabíróbb variánsáról, a Samsung Galaxy S4 Active-ról.

GT-I9295 kódnév alatt kerül forgalomba a Samsung Galaxy S4 Active, mely az aktív kültéri használat során ellenáll a környezeti hatásoknak, köszönhetően többek között a fémháznak. Vagyis az új készülék strapabíróbb lesz, mint a nemrég megjelent nagy előd, a sima Samsung Galaxy S4. A 4.99 colos, 1920 x 1080 pixel felbontású, 480ppi pixelsűrűségű Super AMOLED kijelző mögött négymagos, 1.9Ghz-es Snapdragon 600 processzor bújik meg egy Adreno 320-as grafikus vezérlő társaságában.

Az eddig kiszivárgott fotók és a videó alapján úgy tűnik, hogy az Active méreteiben megegyezik a sima S4-hez képest, de az új modellnél már három fizikai gomb kapott helyet az előlapon. A sportosabb dizájn a színben is megmutatkozik, a Samsung Galaxy S4 Active hátulja és oldala ugyanis pirosban pompázik.

A Samsung Galaxy S4 Active megjelenési idejéről és várható áráról egyelőre semmilyen hivatalos információ nem látott napvilágot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.